Kunstgras regio Mechelen

Op zoek naar een leverancier van kunstgras in Mechelen en omstreken? Gevonden!

Waar kunstgras vroeger nog een artificieel uitziend groen tapijt was, heeft het de laatste jaren een aanzienlijke gedaanteverwisseling doorgemaakt. Na vele jaren intensief onderzoek en ontwikkeling, is ons aanbod kunstgras met het blote oog niet meer te onderscheiden van een echt grasperk. Zowel esthetisch als gevoelsmatig geniet u van alle voordelen die kunstgras biedt.

Niet alleen het gras, maar ook de ondergrond heeft een hele metamorfose ondergaan. Kunstgrascenter werkt nu met EcoGravel. Deze ondergrond die voornamelijk uit lava bestaat is een volledig ecologische en ongebonden kunstgras ondergrond die als doel een optimale waterafvoer heeft. Een ander groot voordeel is dat de ondergrond afbraak of aanpassing van de tuin, steeds opnieuw kan gemengd worden met teelaarde, om zo terug een vruchtbare grond te bekomen. Men hoeft dus niets uit te breken of betalend laten recycleren. Deze ondergrond voor kunstgrasmatten is enkel bij ons of bij één van onze partners verkrijgbaar.

Kunstgras tuin

Voordelen van kunstgras

Als verdeler van kunstgras in Mechelen en omliggende gemeenten, zijn wij uiteraard vol lof over wat ons product allemaal te bieden heeft. Toch stippen we graag nog even in detail aan waarom kunstgras beslist uw overweging verdient.

Natuurlijk uitziend kunstgras in tuin

Tijdbesparend

Dat een perk met kunstgras niet gemaaid moet worden, hoeven we u natuurlijk niet te vertellen. Hoezeer we ook houden van de geur van vers gemaaid gras: het scheelt u aanzienlijk wat tijd en energie die u beslist op een andere manier kan inzetten. Daarnaast behoeft kunstgras amper onderhoud. U hoeft het niet bij te zaaien, jaarlijks te verticuteren of water te geven bij droogte.

Altijd een mooi grasperk

Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf: uw gazon ligt er standaard piekfijn bij. Geen dorre plekken, geen chloorschade rondom uw zwembad, geen opschietend onkruid.

Veilig en waterdoorlatend

Een minder voor de hand liggend voordeel van kunstgras is de veiligheid. Het is bijzonder brandbestendig, wat in het barbecueseizoen of in de buurt van de vuurkorf een fijne garantie biedt.

Daarnaast is ons kunstgras door onze unieke ondergrond duurzaam en waterdoorlatend waardoor overstromingen in je tuin minimaal zullen zijn.

Weg met allergieën

Wordt u elke paar maanden geplaagd door hooikoorts of andere allergieën? Met een gazon uit kunstgras elimineert u alvast een heel aantal pollen en andere vervelende triggers.

Geschikt als sportveld

Overweegt u kunstgras in Mechelen voor de aanleg van een sportveld? Ook dan is onze selectie kunstgras een uitstekende keuze: het voldoet immers aan alle eisen die gesteld worden aan professionele sportvelden.

Hond op kunstgras

Zeer diervriendelijk

Twijfelt u om Kustgras te laten leggen omdat u thuis en in de tuin dieren heeft rondlopen? Ook honden en katten vinden het heerlijk vertoeven op Kunstgras. Het brengt zelfs heel wat voordelen met zich mee:

Ook voor je huisdier hebben is ons kunstgras een uitstekende keuze.

Wil je meer weten over kunstgras en dieren? Ontdek het in ons blogbericht over Honden en Kunstgras.

Kunstgras laten plaatsen in Mechelen en daarbuiten

Dankzij onze onberispelijke kwaliteit en service geven we met plezier maar liefst 10 jaar garantie op uw aankoop van kunstgras, in Mechelen en over heel Vlaanderen.

Kunstgrascenter België staat bekend om de deskundige ontwikkeling, productie en verdeling van hoogwaardig kunstgras. Daarbij schenken we bijzonder veel aandacht aan duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

U mag rekenen op een professionele behoefte-analyse en correct advies. We bespreken graag met u welk type kunstgras het beste aansluit bij uw specifieke situatie. Wanneer u voor ons kiest als verdeler voor uw kunstgras regio Mechelen, kiest u voor een totale ontzorging. Na de plaatsing voorzien wij een gepaste nazorg die de levensduur en het uiterlijk van uw kunstgrasperk maximaliseert.

Graag meer informatie over de plaatsing van kunstgras in Mechelen en randgemeenten? Kom onze kijktuin bewonderen nabij Mechelen. Onze kijktuin in Aartselaar is zeer gemakkelijk bereikbaar op 15min van Mechelen Centrum (op max 5min van de afrit Kontich E19)

Bekijk onze locatie of neem vrijblijvend contact op voor onze diensten!

Gerelateerde blogs

Kunstgras door Kunstgrascenter
Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf
Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf
Kunstgras met lava ondergrond EcoGravel
Het is jammer genoeg pijnlijk actueel de laatste weken: de wateroverlast die België een week overheerste liet nare spore achter en zal altijd een zwarte...
Kunstgras voor jouw tuin, speeltuin of speelplaats? Ontdek de voordelen.
Ben je op zoek naar een veilige ondergrond met voldoende valdemping voor jouw speeltuin, speelplaats of tuin? Kies dan voor kunstgrasmatten als bedekking van het...
Zoekt u een natuurgetrouw decor voor uw buitenproducten, of een frisse uitstraling voor de inkom van uw bedrijf? Dan is kunstgras de geknipte oplossing. Kunstgras...