Ons team

Het succes van Kunstgrascenter, valt of staat met zijn medewerkers. Het zijn zij die elke dag het beste van zichzelf geven om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Een goed doorgedreven opleidingsprogramma in combinatie met een ‘state of the art’ machinepark, zorgt ervoor dat onze jongens zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en hun job in optimale omstandigheden kunnen uitvoeren.
We zijn dan ook fier dat we een heel uitgebalanceerde groep hebben van professionals. Een team dat perfect op elkaar is ingespeeld en waarbij een goede werksfeer en een goede inzet hand in hand gaan. We hebben plezier in onze job, en zijn fier op elke nieuw project dat we met veel nauwkeurigheid en passie mogen afwerken. We geloven dat elke klant een toekomstige vertegenwoordiger is van onze firma.
Daar gaan we samen voor, elke dag van de week opnieuw!
0
Jaar ervaring
> 0
Tuinen aangelegd
0
Soorten gras
0 %
Belgisch
0
Jaar garantie

Waar maken wij het verschil?

Ook Kunstgrascenter draagt zijn steentje bij. Zo zetten we onze schouders mee onder het herbebossingsproject van Ondernemers Zonder Grenzen. Samen gaan we actief het verwoestijningsprobleem aanpakken.
Zo realiseert Kunstgrascenter in samenwerking met OZG ieder jaar minstens 20 000 m² nieuw bos! Tien jaar lang werd er in de Sahel-streek in Burkina Faso gewerkt. Nu deze zone autonoom door een lokale organisatie verder wordt uitgebreid, kunnen we ons focussen op het volgende land: Senegal. Meer info: www.ozg.be

Onze drijfveer om een betere wereld te creëren

De drijfveer achter onze herbossingsprojecten en andere initiatieven is Robin, een collega, een vriend… iemand die alles mooier maakte. De jaren dat hij zich mee inzette voor ons bedrijf waren jaren waarin hij al ver op de feiten vooruit liep. Recyclage en duurzaamheid waren voor hem van essentieel belang. 

We zijn het dan ook verplicht om zijn werk verder te zetten. En af te maken waar Robin zo hard in geloofde: een verandering in deze wereld die een positieve impact zou hebben op planeet, dier en mens.

Eerst beleven, dan kiezen

Uw kunstgras kiest u uiteraard niet op foto : u moet uw gras voelen en zien. Vraag Kunstgrascenter u gratis stalen of proefstukjes mee te geven die u in uw tuin kunt presenteren. Of beter nog: kom langs in een van onze kijktuinen en beleef uw favoriete gazon aan de lijve.
Uw kunstgras kiest u uiteraard niet op foto : u moet uw gras voelen en zien. Vraag Kunstgrascenter u gratis stalen of proefstukjes mee te geven die u in uw tuin kunt presenteren. Of beter nog: kom langs in een van onze kijktuinen en beleef uw favoriete gazon aan de lijve.

Levenslang gerust

Gemoedsrust, ook dat staat voorop voor de mensen van Kunstgrascenter. En natuurlijk vraagt uw gazon nauwelijks onderhoud, bespaart u op water en bemesting. Maar wil u werkelijk zorgeloos lang van uw gazon genieten? Dan is het ook belangrijk dat u hem goed aanlegt, of laat aanleggen.
Dus zorgt ons Kunstgrascenter-team voor een correcte installatie, of werken we ervoor met erkende installateurs. Vaklui waarvan we weten dat ze u met eenzelfde gedrevenheid correct advies en topwerk leveren.

Zorgeloos genieten van mooie gazon, het jaar rond? Vraag ons meer informatie of een offerte. U krijgt binnen de 48 uur antwoord.

De producteN van kunstgras

Wij werken alleen met Proxygrass® -kunstgrasgazon. Meer nog: wij ontwikkelen en produceren de grasmatten in eigen beheer. Zo houden we de controle over een levenslange productkwaliteit en het natuurechte uiterlijk van elke kunstgrasmat die we aanleggen en kunnen we maatwerk leveren.

Dankzij de geavanceerde 3D-weeftechniek en zachte vezels zijn ze haast in niets van natuurgras te onderscheiden.

Wat kan kunstgras voor u betekenen?

Een weelderig groen gazon waar uw buren jaloers op zijn? Een grasveld dat de stoere spikes van uw kleine Cruyff weerstaat? Of een uitnodigend zacht perkje waarop u heerlijk zont – op een hagelwitte handdoek?
Veel mensen dromen van een knappe tuingazon. Liefst één waar ze geen omkijken naar hebben. Comfort én uitstraling, het lijkt een tegenstelling.
En toch. Met kunstgras speelt u het klaar.En neen, kunstgras ziet er niet uit als die plastieken deurmat die u misschien thuis hebt liggen. Zo zorgen vernieuwende ontwikkelingen ervoor dat kunstgras een natuurgetrouwe uitstraling hebben.

Een nieuwe mijlpaal: fusie met Kunstgrasservice, Proxy Fields en IB Gras

Kunstgrascenter maakt nu deel uit van de Proxygrass groep, een toonaangevende speler in kunstgras en valdemping. Samen met Kunstgrasservice, Proxy Fields en IB Gras vormen we een éénheid onder ‘Powered by Proxygrass’.

We leveren hoogwaardige kunstgrasproducten en duurzame valdempingssystemen, met een focus op innovatie en kwaliteit. Ons fusieteam staat voor lokale verankering en service. We verwelkomen nieuwe talenten om samen een gedurfde toekomst te creëren in onze sector.

Vraag je offerte aan of contacteer ons

Bezoek onze kijktuinen