Kies voor kunstgras als oplossing voor de zomerschade aan je tuin

We hebben een prachtige zomer achter de rug met veel zon en warm weer, maar dit heeft ook nadelen en dat zien we aan onze gazon. Door de hitte en droogte is de tuin van de meeste mensen verbrand en dor geworden.

Zelfs met de regen van de komende weken, zien we niet direct beterschap. Het gras groeit terug in plekken en we blijven met veel kale plekken zitten. 

Dor gras
Kunstgras door Kunstgrascenter

Wil je de zomerschade aan je tuin herstellen? Kies voor kunstgras als alternatief

Als je gras helemaal stuk is, kun je opnieuw gras zaaien maar hierdoor zit je volgende jaar natuurlijk opnieuw met hetzelfde probleem.

Kies daarom voor kunstgras als alternatief. Dit zorgt voor een prachtig, groene tuin. Zo kan je in de winter en volgende zomer bij extreme droogte ook genieten van een groene tuin zonder dorre of bruine plekken.

Kunstgras laten leggen voor de winter

Bij Kunstgrascenter kunnen we snel langskomen voor plaatsing van kunstgras en je nog voor de winter een mooie groene tuin bezorgen. Geen zorgen meer voor de toekomst!

Benieuwd naar onze speciale voorwaarden? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Kunstgras aanleggen Kunstgrascenter

Gerelateerde blogs

Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf
Natuurlijk uitziend kunstgras in tuin
Op zoek naar een leverancier van kunstgras in Mechelen en omstreken? Gevonden! Kom onze kijktuin bewonderen nabij Mechelen.
Kunstgras met lava ondergrond EcoGravel
Het is jammer genoeg pijnlijk actueel de laatste weken: de wateroverlast die België een week overheerste liet nare spore achter en zal altijd een zwarte...
Kunstgras voor jouw tuin, speeltuin of speelplaats? Ontdek de voordelen.
Ben je op zoek naar een veilige ondergrond met voldoende valdemping voor jouw speeltuin, speelplaats of tuin? Kies dan voor kunstgrasmatten als bedekking van het...
Zoekt u een natuurgetrouw decor voor uw buitenproducten, of een frisse uitstraling voor de inkom van uw bedrijf? Dan is kunstgras de geknipte oplossing. Kunstgras...