Droogte in je tuin?
Kies voor waterdoorlatend kunstgras

Het is momenteel ‘droog’ tot ‘uiterst droog’ in Vlaanderen, en dat zo vroeg in het jaar. Een situatie die normaal gezien maar één keer om de vijftig jaar voorkomt, maar nu al sinds 2018 elk jaar opnieuw opduikt. Dit heeft zo zijn impact op de natuur, waardoor mensen hun gazon gaan sproeien. Want gras dat niet genoeg water krijgt, wordt geel en sterft uiteindelijk af. Nochtans is het sproeien met leidingwater duur en draagt het bij tot het schaarsteprobleem.

Zomerkorting-home2

Nooit meer sproeien met kunstgras

Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf: uw gazon ligt er standaard piekfijn bij. Geen dorre plekken, geen chloorschade rondom uw zwembad, geen opschietend onkruid.

Bovendien maakt Kunstgrascenter gebruik van EcoGravel, een waterdoorlaatbare ondergrond. Er is dus geen verharding nodig zoals bv. een gebonden en gecementeerde ondergrond als stabilisé of chape. Lees er meer over in dit artikel.

Nu 20% korting op de plaatsing

In juli en augustus werken we graag samen met jobstudenten. Aangezien onze loonkost dan ook iets lager ligt, willen we onze klanten graag mee laten genieten van dit voordeel. 

Daarom lanceren we onze zomerkorting: bestel nu je kunstgras, laat het plaatsen in de zomer 2022 en ontvang 20% korting op de plaatsingskosten! Beslis nu en profiteer mee van deze mooie actie. Actie geldig t.e.m. 31 augustus 2022.

Gerelateerde blogs

Bij het kiezen van het juiste kunstgras is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de gebruikte vezels en garen. Dit bepaalt namelijk de duurzaamheid, het uiterlijk en het comfort van het kunstgras.
Kunstgras door Kunstgrascenter
Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf
Natuurlijk uitziend kunstgras in tuin
Op zoek naar een leverancier van kunstgras in Mechelen en omstreken? Gevonden! Kom onze kijktuin bewonderen nabij Mechelen.
Kunstgras met lava ondergrond EcoGravel
Het is jammer genoeg pijnlijk actueel de laatste weken: de wateroverlast die België een week overheerste liet nare spore achter en zal altijd een zwarte...
Kunstgras voor jouw tuin, speeltuin of speelplaats? Ontdek de voordelen.
Ben je op zoek naar een veilige ondergrond met voldoende valdemping voor jouw speeltuin, speelplaats of tuin? Kies dan voor kunstgrasmatten als bedekking van het...
Zoekt u een natuurgetrouw decor voor uw buitenproducten, of een frisse uitstraling voor de inkom van uw bedrijf? Dan is kunstgras de geknipte oplossing. Kunstgras...