Kijktuin Aartselaar

Onze kijktuin in Aartselaar is zonder twijfel de allermooiste kijktuin van Vlaanderen. Het is dan ook de ‘inspiratietuin‘ van Kunstgrascenter. Hier kunt u al onze soorten bewonderen in een zo natuurlijk mogelijk kader.

Kijktuin A12 Aartselaar

In deze onbemande kijktuin kan u op elk moment van de dag een eerste indruk krijgen van onze verschillende soorten kunstgras. Wenst u toch meer informatie, kom dan langs bij onze andere kijktuin in Aartselaar, Reetsesteenweg 26.

Kijktuin Sint-Niklaas

Wil u informatie over kunstgras regio Waasland? Bezoek dan onze kijktuin met kunstgras te Sint-Niklaas, opgezet in samenwerking met Falter Caravans (naast Collifac meubels).

Servicepunt/Afhaalpunt Meise

Voor het afhalen van stalen of bestellingen kan je terecht in ons afhaalpunt in Meise. Met onze technieker daar ter plaatse kunnen we snel bij jou zijn om kunstgras te leggen in regio Brussel. Enkel op afspraak

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor advies en een vrijblijvende offerte voor kunstgras. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze klanten aan het woord

Al klant van kunstgrascenter en tevreden over onze service?

Was u tevreden van onze plaatsers? Dan doet u ze een groot plezier door ze te complimenteren met een fijne review op Google en/of op Facebook!