Kijktuin Aartselaar

Onze kijktuin in Aartselaar is zonder twijfel de allermooiste kijktuin van Vlaanderen. Het is dan ook de ‘inspiratietuin‘ van Kunstgrascenter. Hier kunt u al onze soorten bewonderen in een zo natuurlijk mogelijk kader.

OPENINGSUREN

Zomeropeningstijden (Maart – Oktober):
  • Maandag: 9:00 – 12:00 (Op afspraak)
  • Woensdag: 12:00 – 15:00 (Op afspraak)
  • Vrijdag: 9:00 – 12:00 (Op afspraak)
  • Zaterdag: 9:00 – 15:00 (Zonder afspraak)
Op maandag, woensdag en vrijdag zijn we open op afspraak. Op zaterdag bent u ook welkom tijdens de genoemde uren zonder vooraf een afspraak te maken.
We zijn gesloten op dinsdag, donderdag, zon- en feestdagen.

Kijktuin A12 Aartselaar

In deze onbemande kijktuin kan u op elk moment van de dag een eerste indruk krijgen van onze verschillende soorten kunstgras. Wenst u toch meer informatie, kom dan langs bij onze andere kijktuin in Aartselaar, Reetsesteenweg 26.

OPENINGSUREN

Kijktuin Sint-Niklaas

Wil u informatie over kunstgras regio Waasland? Bezoek dan onze kijktuin met kunstgras te Sint-Niklaas, opgezet in samenwerking met Falter Caravans (naast Collifac meubels).

OPENINGSUREN

MA: gesloten

DI: 9u-12u & 14u-17u (vrij open)

WO: 9u-12u & 14u-17u (vrij open)

DO: 9u-12u & 14u-17u (vrij open)

VR: 14u-17u (vrij open)

ZA: 14u-17u (enkel op afspraak)

Zon- en feestdagen: gesloten

Kijktuin Wetteren - kunstgrasservice

Op zoek naar kunstgras voor je tuin in de regio Gent? Bezoek de kijktuin van onze partner Kunstgrasservice in Wetteren en ontdek een assortiment kunstgras vergelijkbaar met dat van Kunstgrascenter. Deze kijktuin is vrij te bezichtigen.

Kijktuin Wielsbeke - kunstgrasservice

In onze nieuwe kijktuin in Wielsbeke hebben we onze kunstgrassen voor u aangelegd in overzichtelijke gazons. Zo krijgt u een duidelijke impressie van de kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras. Ook kunt u de verschillende modellen uitstekend met elkaar vergelijken.

IB Gras
Powered by Proxygrass

Op zoek naar kunstgras voor je tuin in de regio West-Vlaanderen dichtbij Torhout? Bezoek de kijktuin van onze partner IB Gras in Ichtegem en ontdek het assortiment kunstgras van Proxygrass. Deze kijktuin is vrij te bezichtigen.

Servicepunt
Afhaalpunt Meise

Voor het afhalen van stalen of bestellingen kan je terecht in ons afhaalpunt in Meise. Met onze technieker daar ter plaatse kunnen we snel bij jou zijn om kunstgras te leggen in regio Brussel. Enkel op afspraak

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor advies en een vrijblijvende offerte voor kunstgras. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze klanten aan het woord

Al klant van kunstgrascenter en tevreden over onze service?

Was u tevreden van onze plaatsers? Dan doet u ze een groot plezier door ze te complimenteren met een fijne review op Google.