Een groen decor voor uw showroom of inkom

Zoekt u een natuurgetrouw decor voor uw buitenproducten, of een frisse uitstraling voor de inkom van uw bedrijf? Dan is kunstgras de geknipte oplossing. Kunstgras past overal, het is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Natuurlijke uitstraling

Kunstgras is ideaal om uw buitenproducten tentoon te stellen, zoals zwembaden, tuinhuizen, tenten, grasmachines, golfmateriaal … Het geeft uw klanten een aantrekkelijk en realistisch beeld van uw product. Ze zien het al zó voor zich hoe goed het zal staan in hun tuin of op hun terrein, en dat stimuleert de verkoop.

Ook om uw bedrijfsruimtes op te fleuren is kunstgras geschikt, in het bijzonder als uw bedrijf duurzaamheid wil uitstralen. Met een grastapijt geeft u uw bezoekers een warm onthaal. Dat het de akoestiek ten goede komt, is mooi meegenomen.

Flexibele plaatsing

Frisgroen of naturel, kort gemaaid of een beetje wild, u bepaalt welk kunstgras u wil in uw showroom of bedrijf. Zoekt u het nog origineler? Kies dan voor gekleurd kunstgras, bijvoorbeeld in de kleur van uw logo. Kunstgras is er voor elke ruimte, in alle maten en vormen die u kan bedenken. De plaatsing door het Team van KunstGrasCenter verloopt snel, proper en nauwkeurig.

Gemakkelijk in onderhoud

Kunstgras is gemakkelijk te onderhouden, zeker als het binnen geplaatst is. U maakt het schoon met een borstel of stofzuiger. Vlekken verwijdert u eenvoudig met een sopje van water en azijn.

Duurzaam product

Het milieuvriendelijk kunstgras van KunstGrasCenter is van Belgische makelij. Het gaat jarenlang mee en is bijzonder kleurvast. U geniet standaard van 10 jaar garantie op onze slijtvaste grastapijten.

 Kunstgras geeft uw bedrijfsinterieur een pittige toets en biedt u een realistische ondergrond voor uw buitenproducten. Het zorgt voor een professionele uitstraling en bevordert uw verkoop. Contacteer ons vandaag nog voor een ontwerp op maat en een vrijblijvende offerte voor uw showroom of bedrijfsgebouw.

Gerelateerde blogs

Bij het kiezen van het juiste kunstgras is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de gebruikte vezels en garen. Dit bepaalt namelijk de duurzaamheid, het uiterlijk en het comfort van het kunstgras.
Kunstgras door Kunstgrascenter
Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf
Wanneer u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar door van een prachtige groene grasmat. Ongeacht de weersomstandigheden of invloeden van buitenaf
Natuurlijk uitziend kunstgras in tuin
Op zoek naar een leverancier van kunstgras in Mechelen en omstreken? Gevonden! Kom onze kijktuin bewonderen nabij Mechelen.
Kunstgras met lava ondergrond EcoGravel
Het is jammer genoeg pijnlijk actueel de laatste weken: de wateroverlast die België een week overheerste liet nare spore achter en zal altijd een zwarte...
Kunstgras voor jouw tuin, speeltuin of speelplaats? Ontdek de voordelen.
Ben je op zoek naar een veilige ondergrond met voldoende valdemping voor jouw speeltuin, speelplaats of tuin? Kies dan voor kunstgrasmatten als bedekking van het...