Project Robin

Project Robin is een eerbetoon aan een buitengewone collega en vriend. Hij is de drijfveer achter onze herbossingsprojecten en andere initiatieven. We willen zijn missie verder zetten en afwerken waar Robin zo hard in geloofde: een verandering in deze wereld die een positieve impact zou hebben op planeet, dier en mens.

Wie is robin?

Robin, een collega, een vriend… iemand die alles mooier maakte.

Robin was een baken van licht, een rots in de branding. Een ongelooflijk intelligente jongeman die ons niet alleen hielp als collega, maar ook ons hielp op persoonlijk vlak. Altijd klaar met raad en advies, altijd klaar voor het licht te zijn in onze duisternis.

De jaren dat hij zich mee inzette voor ons bedrijf waren jaren waarin hij al ver op de feiten vooruit liep. Recyclage en duurzaamheid waren voor hem van essentieel belang. Hij kon echt kwaad worden van het onrecht dat onze planeet werd aangedaan. Wij waren toen nog blind voor het ‘kwaad’ in onze wereld, en lachten zijn voorstellen altijd liefdevol weg… onterecht blijkt nu!

Robin's missie voortzetten voor een betere wereld

We zijn het dan ook verplicht om zijn werk verder te zetten. En af te maken waar Robin zo hard in geloofde: een verandering in deze wereld die een positieve impact zou hebben op planeet, dier en mens.

Om hem te eren en hem nooit te vergeten, willen we de komende jaren ons inzetten voor goede doelen waar Robin ook heel hard in geloofde. We willen die dan ook dopen onder de naam: ‘Project Robin’. Met Project Robin willen we initiatieven starten en steunen die doen waar Robin zo hard in geloofde.

Niet omdat het moet, maar omdat Robin het zo zou gewild hebben! Voor hem, door hem!