Hoe u levenslang een droomgazon houdt

Een weelderig groen gazon waar uw buren jaloers op zijn? Een grasveld dat de stoere spikes van uw kleine Cruyff weerstaat? Of een uitnodigend zacht perkje waarop u heerlijk zont – op een hagelwitte handdoek? Veel mensen dromen van een knappe tuin. Liefst één waar ze geen omkijken naar hebben. Comfort én uitstraling, het lijkt een tegenstelling.
En toch. Met kunstgras speelt u het klaar. En neen, kunstgras ziet er niet uit als die plastieken deurmat die u misschien thuis hebt liggen. Zo zorgen vernieuwende ontwikkelingen ervoor dat kunstgras een natuurgetrouwe uitstraling hebben. Neem de Proxygrass®-kunstgrasgazons. Dankzij de geavanceerde 3D-weeftechniek en zachte vezels zijn ze haast in niets van natuurgras te onderscheiden.

Even uw kunstgrasexpert bellen

Voor wie houdt van een natuurlijk uitziend gazon, comfort en luxe, is Kunstgrascenter al meer dan tien jaar dé specialist in België. Een gemotiveerd, opgeleid team staat klaar om uw tuin om te toveren tot een waar groen paradijs. Het Kunstgrascenter-team doet alles: van advies tot aanleg en de nazorg.

Hoogkwalitatief gazon

Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken alleen met Proxygrass® -kunstgrasgazon. Meer nog: wij ontwikkelen en produceren de grasmatten in eigen beheer. Zo houden we de controle over een levenslange productkwaliteit en het natuurechte uiterlijk van elke kunstgrasmat die we aanleggen. En kunnen we maatwerk leveren.

Landschapskunst

De uitstraling van uw tuin staat voorop. Daarom adviseren onze landschapsarchitecten u – op basis van uw plannen en foto’s – welke kunstgrassoort uw tuin de look geeft die u voor ogen hebt. Of we tekenen desgewenst uw tuinplan uit.

Eerst beleven, dan kiezen

Uw kunstgras kiest u uiteraard niet op foto : u moet uw gras voelen en zien. Vraag Kunstgrascenter u gratis stalen of proefstukjes mee te geven die u in uw tuin kunt presenteren. Of beter nog: kom langs in een van onze kijktuinen en beleef uw favoriete gazon aan de lijve.

Levenslang gerust

Gemoedsrust, ook dat staat voorop voor de mensen van Kunstgrascenter. En natuurlijk vraagt uw gazon nauwelijks onderhoud, bespaart u op water en bemesting. Maar wil u werkelijk zorgeloos lang van uw gazon genieten? Dan is het ook belangrijk dat u hem goed aanlegt, of laat aanleggen.
Dus zorgt ons Kunstgrascenter-team voor een correcte installatie, of werken we ervoor met erkende installateurs. Vaklui waarvan we weten dat ze u met eenzelfde gedrevenheid correct advies en topwerk leveren.

Zorgeloos genieten van een mooie gazon, het jaar rond? Vraag ons meer informatie of een offerte. U krijgt binnen de 48 uur antwoord.

Gerelateerde blogs

Onderhoud kunstgras bij vriesweer
Zelfs met extreme en langdurige winterse omstandigheden zal uw kunstgras niet beschadigen, afbreken of verkleuren, natuurlijk gras zal hier veel sneller onder lijden. Kunstgras is...
Droog gras herstellen: een (on)mogelijkheid?
De hoge temperaturen deden het Belgische gras geen goed. Zeker de combinatie met een sproeiverbod zorgde voor verbrande plekken in gras en gazon. Binnen enkele...
Kunstgras leggen
Bent u op zoek naar kunstgras voor in uw eigen tuin of op uw terras of balkon? Dan is het handig als u iets meer...
De vele voordelen van kunstgras plaatsen
Behoefte aan een beetje groen in uw tuin of op uw balkon? Heeft u wel eens overwogen om kunstgras te plaatsen? Kunstgras is een betaalbaar...
Kunstgras en honden, een ideale combinatie
Het is jammer genoeg pijnlijk actueel de laatste weken: de wateroverlast die België een week overheerste liet nare spore achter en zal altijd een zwarte...