Bezoek onze kunstgras kijktuinen

Ontdek hoe ons kunstgras eruit ziet in onze speciaal aangelegde kijktuinen. Hier kunt u onze verschillende modellen bewonderen in uiteenlopende opstellingen. In onze kijktuinen hebben we verschillende soorten kunstgrassen aangelegd in overzichtelijke gazons en gecombineerd met afwisselende beplanting en bestrating. Sommige veldjes liggen in de schaduw, terwijl andere juist veel zonlicht krijgen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kwaliteit en realistische uitstraling van ons kunstgras en ziet u duidelijk hoe de modellen onderling verschillen.

Kijktuin Aartselaar

Onze kijktuin in Aartselaar is zonder twijfel de allermooiste kijktuin van Vlaanderen. Het is dan ook de ‘inspiratietuin‘ van Kunstgrascenter. Hier kunt u al onze soorten bewonderen in een zo natuurlijk mogelijk kader.

Kijktuin A12 Aartselaar

In deze onbemande kijktuin kan u op elk moment van de dag een eerste indruk krijgen van onze verschillende soorten kunstgras. Wenst u toch meer informatie, kom dan langs bij onze andere kijktuin in Aartselaar, Reetsesteenweg 26.

Kijktuin Sint-Niklaas

Woont u in de omgeving van Waregem, Kortrijk of Roeselare? Dan kunt u ook onze nieuwe kijktuin in Wielsbeke bezoeken. De kijktuin is vrij te bezichtigen, er zijn geen verkopers aanwezig dus u maakt best een afspraak voor persoonlijk advies.

Kijktuinen van onze partners

Logo-kunstgrasservice-web-fusie

Op zoek naar kunstgras in de regio Antwerpen? Bezoek de kijktuinen van onze partner Kunstgrascenter in Aartselaar. U kan online uw afspraak boeken via de website van Kunstgrascenter.

Kijktuin Wetteren

Showtuin-wetteren-new

Kijktuin Wielsbeke

Op zoek naar kunstgras in de regio West-Vlaanderen? Bezoek de kijktuin van onze partner IBgras in Ichtegem. U kan hen contacteren via de website.

Waarom een kijktuin bezoeken

Door een bezoek aan onze kijktuin krijgt u een veel beter beeld van de eigenschappen van de verschillende kunstgrassen uit onze collectie. Het bekijken van kunstgras staaltjes, kan een wat vertekend beeld geven. Door het kunstgras in een realistisch formaat te zien, weet u precies wat voor effect de kleur en lengte van het gras heeft. Zo weet u zeker dat het kunstgras dat u kiest aan uw verwachtingen voldoet.

Persoonlijk advies

Wilt u zich tijdens het bezoek aan de kijktuin laten rondleiden door een van onze kunstgras experts? De kijktuin ligt naast ons kantoor in Wetteren. Hier zijn doorgaans verkopers aanwezig. Om er zeker van te zijn dat een van onze kunstgras specialisten beschikbaar is, raden we u echter aan vooraf een afspraak te maken.

Bij onze kijktuin in Wielsbeke is in principe niemand aanwezig. Hier moet u dus altijd vooraf een afspraak maken als u wilt dat er een verkoper aanwezig is. Tijdens een rondleiding kunnen onze medewerkers u informeren over de specifieke eigenschappen van ieder model kunstgras. Laat onze specialist weten hoe u het kunstgras wilt gebruiken en hij kan u uitleggen welke modellen daar het best bij passen. Wilt u bijvoorbeeld kunstgras voor een kindvriendelijke tuin of een tuin met huisdieren?

Waar moet u op letten?

Kunstgrasservice biedt een prachtige collectie kunstgrassen. Al ons kunstgras is van de hoogste kwaliteit, heeft een lange levensduur en is 100 procent veilig. De modellen verschillen onderling echter op het gebied van kleur, vezellengte en dichtheid (hoeveelheid sprieten per vierkante meter). Hierdoor is er voor iedere tuin en ieder soort gebruik wel een geschikt model.

Wilt u kunstgras kopen? Dan is het belangrijk om te letten op de lengte van de grassprieten. Langere vezels hebben vaak een sierlijke en natuurlijke uitstraling. Daarmee zijn ze erg geschikt in bijvoorbeeld landelijke tuinen en siertuinen. Kunstgras met korte vezels heeft een strakkere uitstraling en is doorgaans beter bestand tegen intensieve betreding. Daardoor is dit kunstgras bijvoorbeeld erg geschikt voor strakke, moderne tuinen of tuinen waar huisdieren of kinderen in spelen.

Ook de kleur van het kunstgras is belangrijk bij het maken van uw keuze. We beschikken bijvoorbeeld over modellen met een hardere kleur groen. Deze modellen passen goed in tuinen met veel groenblijvende beplanting. Heeft u beplanting die haar blad verliest in de winter? Dan kunt u meestal beter kiezen voor een kunstgras met een wat warmere kleur groen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor advies en een vrijblijvende offerte voor kunstgras. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze klanten aan het woord

Al klant van kunstgrascenter en tevreden over onze service?

Was u tevreden van onze plaatsers? Dan doet u ze een groot plezier door ze te complimenteren met een fijne review op Google.

Kijktuin Aartselaar

Onze kijktuin in Aartselaar is zonder twijfel de allermooiste kijktuin van Vlaanderen. Het is dan ook de ‘inspiratietuin‘ van Kunstgrascenter. Hier kunt u al onze soorten bewonderen in een zo natuurlijk mogelijk kader.

OPENINGSUREN

Zomeropeningstijden (Maart – Oktober):
  • Maandag: 9:00 – 12:00 (Op afspraak)
  • Woensdag: 12:00 – 15:00 (Op afspraak)
  • Vrijdag: 9:00 – 12:00 (Op afspraak)
  • Zaterdag: 9:00 – 14:00 (Zonder afspraak)

Op maandag, woensdag en vrijdag zijn we open op afspraak. Op zaterdag bent u ook welkom tijdens de genoemde uren zonder vooraf een afspraak te maken.
We zijn gesloten op dinsdag, donderdag, zon- en feestdagen.

Kijktuin A12 Aartselaar

In deze onbemande kijktuin kan u op elk moment van de dag een eerste indruk krijgen van onze verschillende soorten kunstgras. Wenst u toch meer informatie, kom dan langs bij onze andere kijktuin in Aartselaar, Reetsesteenweg 26.

OPENINGSUREN

Kijktuin Sint-Niklaas

Wil u informatie over kunstgras regio Waasland? Bezoek dan onze kijktuin met kunstgras te Sint-Niklaas, opgezet in samenwerking met Falter Caravans (naast Collifac meubels).

OPENINGSUREN

MA: gesloten

DI: 9u-12u & 14u-17u (vrij open)

WO: 9u-12u & 14u-17u (vrij open)

DO: 9u-12u & 14u-17u (vrij open)

VR: 14u-17u (vrij open)

ZA: 14u-17u (enkel op afspraak)

Zon- en feestdagen: gesloten

Kijktuin Wetteren - kunstgrasservice

Op zoek naar kunstgras voor je tuin in de regio Gent? Bezoek de kijktuin van onze partner Kunstgrasservice in Wetteren en ontdek een assortiment kunstgras vergelijkbaar met dat van Kunstgrascenter. Deze kijktuin is vrij te bezichtigen.

Kijktuin Wielsbeke - kunstgrasservice

In onze nieuwe kijktuin in Wielsbeke hebben we onze kunstgrassen voor u aangelegd in overzichtelijke gazons. Zo krijgt u een duidelijke impressie van de kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras. Ook kunt u de verschillende modellen uitstekend met elkaar vergelijken.

IB Gras
Powered by Proxygrass

Op zoek naar kunstgras voor je tuin in de regio West-Vlaanderen dichtbij Torhout? Bezoek de kijktuin van onze partner IB Gras in Ichtegem en ontdek het assortiment kunstgras van Proxygrass. Deze kijktuin is vrij te bezichtigen.

Servicepunt
Afhaalpunt Meise

Voor het afhalen van stalen of bestellingen kan je terecht in ons afhaalpunt in Meise. Met onze technieker daar ter plaatse kunnen we snel bij jou zijn om kunstgras te leggen in regio Brussel. Enkel op afspraak